Семінар “Психоаналітичні теорії розвитку”

АСОЦІАЦІЯ ПСИХОТЕРАПЕВТІВ І ПСИХОАНАЛІТИКІВ УКРАЇНИ

СЕКЦІЯ ГРУПОВОЇ ПСИХОАНАЛІТИЧНОЇ ПСИХОТЕРАПІЇ

повний член EFPP, кваліфікуючий член EGATIN,

у співпраці з

кафедрою психіатрії, наркології, загальної та медичної психології ВНМУ ім. М.І. Пирогова


Запрошуємо Вас взяти участь

у теоретичному семінарі з групового аналізу

«Психоаналітичні теорії розвитку»

який відбудеться 11-13 березня 2022 року за адресою:

м. Вінниця, вул. Пирогова 56, ВНМУ ім. М.І. Пирогова,

медико-психологічний центр


СЕРТИФІКАЦІЯ

  • Програму семінару розроблено та впроваджується Секцією групової психоаналітичної психотерапії АППУ у відповідності до освітніх стандартів EGATIN та EFPP.
  • Години теорії та власного досвіду, отримані на семінарі, зараховуються як виконання частини кваліфікаційних вимог оcвітньої програми з групового аналізу та сертифікуються АППУ.
  • Участь у теоретичному семінарі також може бути зарахована як виконання вимог безперервного професійного розвитку лікарів і психологів.

Секція ГПП АППУ починаючи з 2001 року організує в різних містах України освітні заходи, спрямовані на підготовку та удосконалення спеціалістів у галузі групового аналізу.

Теоретичний семінар, який регулярно проводиться починаючи з 2009 року, став особливою подією, що збирає в одне коло досвідчених фахівців і починаючих психотерапевтів, аналізандів і тренінг-аналітиків, студентів і практикуючих спеціалістів, котрих поєднує спільна цікавість до вивчення групового аналізу та дослідження власного душевного життя через спілкування з іншими.

Опрацювання теоретичного матеріалу в групі містить в собі потужний потенціал. Незалежно від того, чи ви відвідуєте наш семінар вперше, чи вже маєте тривалий досвід участі в ньому, ви отримаєте унікальну можливість глибше проникнути в зміст психоаналітичної теорії та сполучити її з власним досвідом переживання.

Окремі події на семінарі – пленарні доповіді, тематичні дискусії, воркшопи, велика аналітична група, а також неформальне спілкування з колегами за кавою – створюють умови для занурення в атмосферу психоаналітичного дослідження, відвертого спілкуквання, обміну професійним досвідом, досягненнями, труднощами і засобами їх подолання.

Протягом семінару Ви матимете можливість познайомитись та удосконалити свої знання про свідомі і несвідомі процеси, які відбуваються у різноманітних соціальних угрупуваннях, поглибити своє розуміння динаміки психотерапевтичних груп, підвищити свій фаховий рівень у застосуванні психоаналітичної техніки.

Програму семінару розраховано на участь психотерапевтів, психологів, психіатрів, соціальних працівників, педагогів, студентів психологічних, медичних та педагогічних відділень, учасників навчальних проектів у галузі психотерапії.


Детальна програма семінару та матеріали для підготовки до тематичних дискусій надаються тільки після реєстрації

Для реєстрації прохання перейти за посиланням https://forms.gle/aquBrR2WSrzaS6gc9

З питань реєстрації та іншої додаткової інформації прохання звертатись до адміністратора медико-психологічного центру ВНМУ ім. М.І. Пирогова

за тел. +380(68)430 80 11 або +380(98)505 55 30

Участь у семінарі може бути зарахована як виконання вимог безперервного професійного розвитку лікарів і психологів. Якщо ви зацікавлені в отриманні балів, прохання завчасно звертатись до адміністратора медико-психологічного центру ВНМУ ім. М.І. Пирогова

З питань членства в АППУ та виконання кваліфікаційних вимог освітньої програми з групового аналізу прохання звертатись на e-mail sgpp_secretary@googlegroups.com

УВАГА! COVID-19

Організаційний комітет семінару слідкує за епідемічною ситуацією. У разі погіршення епідемічної обстановки та запровадження карантинних обмежень семінар може бути переведений до онлайн-формату. Організаційний комітет семінару інформуватиме про можливі зміни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *